TV Besa online - TV Live


Klik pada pemain, siaran akan terbuka di situs resmi saluran
TV Besa
TV Besa
Negara:  Kosovo
Kategori: Tv umum
TV Besa 5 dari 5
1 suara
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.
RTV Mir  Kosovo - Tv umum
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 0
0 dari 5
0 suara
TV Opinion  Kosovo - Tv umum
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 dari 5
1 suara
RTSH  Kosovo - Tv umum
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

  • 100
4.5 dari 5
2 suara
TV Syri Vision  Kosovo - Tv umum
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 dari 5
1 suara
RTK  Kosovo - Tv umum
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 dari 5
5 suara
Zico TV  Kosovo - Tv umum
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 dari 5
1 suara