RTK online - TV Live


Klik pada pemain, siaran akan terbuka di situs resmi saluran
RTK
RTK
Negara:  Kosovo
Kategori: Tv umum
RTK 4.2 dari 5
5 suara
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari të tjera, sipas Ligjit për RTK-në, i miratuar nga Kuvendi i Kosovës, më 20 janar 2006 dhe i ratifikuar nga PSSP më 11 prill 2006. RTK-ja fillimisht u themelua përmes një Memorandumi të Mirëkuptimit midis EBU-së (Unioni Evropian i Transmetimeve) dhe OSBE-së (Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë) në vitin 1999. RTK-ja përbëhet nga dy njësi: Bordi i Drejtorëve dhe Operacionet Transmetuese.
Rrokum TV  Kosovo - Tv umum
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

  • 60
3 dari 5
3 suara
Klan Kosova  Kosovo - Tv umum
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 100
4.6 dari 5
3 suara
TV Syri Vision  Kosovo - Tv umum
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 dari 5
1 suara
TV Besa  Kosovo - Tv umum
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 dari 5
1 suara
Tribuna Channel  Kosovo - Gaya hidup
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.6 dari 5
3 suara
TV Opinion  Kosovo - Tv umum
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 dari 5
1 suara