Телевизија Тера - Битола online - TV Live


Klik pada pemain, siaran akan terbuka di situs resmi saluran
Телевизија Тера - Битола
Телевизија Тера - Битола
Negara:  Makedonia
Kategori: TV lokal
Телевизија Тера - Битола 5 dari 5
1 suara
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993 година. Денеска со својата програма во Full HD, Тера Телевзиија е гледана во Битола, Прилеп, Ресен, Кичево, Крушево, Македонски брод, Демир Хисар, Могила и Новаци.
Алфа ТВ  마케도니아 공화국 - 일반
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 100
5 - 5
1 표
Интел Телевизија  마케도니아 공화국 - 일반
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 40
2.3 - 5
3 표
Канал 5 Телевизија  마케도니아 공화국 - 지역 텔레비전
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 - 5
2 표
Телма Телевизија  마케도니아 공화국 - 일반
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е

  • 100
5 - 5
1 표
24 Вести  마케도니아 공화국 - 뉴스
24 Вести е телевизија која пред 6 години започна да зрачи во македонскиот етер. За 5 години успеавме да создадеме бренд кој котира високо во

  • 60
3.4 - 5
15 표
Телевизија Орбис  마케도니아 공화국 - 뉴스
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 - 5
2 표