TV Opinion online - TV Live


Klik pada pemain, siaran akan terbuka di situs resmi saluran
TV Opinion
TV Opinion
Negara:  Kosovo
Kategori: Tv umum
TV Opinion 4 dari 5
1 suara
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
Arta TV  Kosovo - Tv umum
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 100
5 dari 5
2 suara
TV Opinion  Kosovo - Tv umum
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 dari 5
1 suara
TV Besa  Kosovo - Tv umum
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 dari 5
1 suara
Klan Kosova  Kosovo - Tv umum
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 100
4.6 dari 5
3 suara
RTV Mir  Kosovo - Tv umum
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 0
0 dari 5
0 suara
Zico TV  Kosovo - Tv umum
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 dari 5
1 suara